I lager.

CAUDALIE - The Ritual of Absolute youth

1 430 kr
595 kr

CAUDALIE - The Ritual of Absolute youth


Uppsättningen innehåller:

Premier Cru The Eye Cream 15ml
En lätt formel som är skonsam mot känslig hud. Den djupt närande ögoncremen smälter in i huden direkt för att ge märkbara fördelar mot åldrande, lugnande svullnad och minskar utseendet på mörka ringar. Tillförd med mjukt fokuspigment ger behandlingen en strålande, naturligt utseende som gör att huden ser ljusare ut.

Premier Cru The Cream 10ml
En anti-aging creme som förvandlar huden. Krämen absorberas enkelt i hudfärgen för att sprida flera fördelar och hjälper till att jämna ut rynkor, lysa upp tråkighet och missfärgning och stärka ansiktskonturerna. Huden ser upplyst, omdefinierad och märkbart frisk ut.

Premier Cru Serum 10ml
Det är formulerat med det patenterade Vinergy®-komplexet, som innovativt kombinerar Vine Resveratrol och Betaine av naturligt ursprung för att återställa cellulär energimetabolism, som minskar med åldern. Fri från parabener, ftalater och mineraloljor, det lätta serumet använder ingredienser av 95% naturligt ursprung inklusive glycerin, niacinamid, hyaluronsyra och druvkärnextrakt. Vi älskar hur detta kraftfulla serum ger din hud den perfekta anti-aging boost genom att utjämna rynkor och stimulera cellregenerering. Den högkoncentrerade formeln är perfekt för till och med den känsligaste huden och hjälper till att öka effektiviteten hos din anti-aging-kräm för att göra huden mer vitaliserad och strålande.