Anti-Ageing Blemish Control Anti-Ageing Moisturizer Spf 30 PA++ 50 ml

720 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

En lätt fuktighetskräm som bekämpar förtidigt åldrande med hjälp av ett avancerat UV-skydd och stödjer den naturliga kollagenproduktionen och hindrar att kollagenet bryts ned. Hämmar akneutbrott tack vare talgreglerande ingredienser och videbarkextrakt.

Resultatet är en klarare hudton och friskare mer balanserad hud.

För vem? För mogen hud som även har problem med acne eller orenheter.

Egenskaper

Anti-Ageing Moisturizer är det tredje, återfuktande steget i Murad's 3-stegskur mot acne och ålderstecken. Det är en lättviktig, multifunktionell fuktcreme som bekämpar förtida åldrande genom ett avancerat UV-skydd och kollagenstöd, samt minimerar blemmor och balanserar hudens sebumproduktion. Det är en högeffektiv 3-i-1 fuktcreme som kontrollerar blemmor och finnar, boostar fuktnivån i huden och förebygger uppkomsten av rynkor. Den motverkar pigmenteringar och håller huden glansfri och fräsch. Du får en mjuk, len och återfuktad hud med ett ungdomligt och rent utseende. 

Acne är ett komplicerat och kroniskt hudproblem som drabbar alla åldersgrupper, även vuxna. Svårigheten ligger i att behandla vuxenacne utan att torka ut huden, då detta kan bidra till hudens åldrande. Det kräver en balanserad och skonsam behandling för att lyckas med detta. Murad's lösning är en dubbelverkande 3-stegskur som avlägsnar acne samtidigt som huden bevarar sin ungdom: den nya Anti-Ageing Blemish Control-serien. Den rengör huden från befintliga blemmor samt bekämpar acne och hormonella utbrott genom avancerade sammansättningar. Den patenterade och teknologiskt avancerade serien reparerar dessutom hudens barriär för att bevara ett hälsosamt och ungdomligt utseende.

Aktiva ingredienser:
- Kombucha Collagen Defense™: Stimulerar kollagenproduktionen och minimerar nedbrytningen av kollagen. Minskar fina linjer och rynkor. Ger en slätare och ungdomligare hud.

- UV-filter PA++: En internationellt erkänd "PA++"-gradering certifierar att denna fuktcreme innehåller ett högt skydd mot skadliga UV-strålar som kan leda till förtida åldrande och skadat DNA.

- Extrakt av videbark och och andra oljereglerande ingredienser: Motverkar och rensar ut inflammerade porer, blemmor och finnar. Gör så att huden ej blir blank.

Användning

Applicera varje dag efter rengöring med Time Release Blemish Cleanser och behandling med Blemish & Wrinkle Reducer. Massera in ett tunt lager över ansikte, hals och dekolletage. 

  • • Volym: 50ml