Murad Age Reform Hydro-Dynamic Ultimate Moisture 50 ml

780 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

En 24h creme som passar både på moron och kväll. Bibehåller fukten i huden i upp till 8 timmar och ger en behaglig känsla till torr och stram hud. Återfuktar utan att göra huden fet. Ökar hudens förmåga att behålla fukten och ger huden fin lyster.

  • • Volym: 30 ml


För vem? Passar alla hudtyper som behöver intensiv fukt, även känslig hud. Särskilt bra för mogen och torr hud.

Egenskaper:

Extra rik och lyxig 24-timmarscreme med en intensivt törstsläckande formula, som ökar vätskenivån i cellerna och tillför viktiga näringsämnen. Det är en allroundcreme som ger både omedelbar och långvarig återfuktning, då den tillför fukt samtidigt som den bevarar optimala fuktnivåer i huden i upp till 8 timmar. Det är den rikaste och mest återfuktande cremen för ansikte och hals som hudexperterna på Murad någonsin erbjudit, så om du letar efter en ansiktscreme som ger intensiv fukt och omedelbar befrielse från uttorkning har du absolut hittat rätt. Den fungerar både dag och natt, och är krämig utan att göra huden det minsta oljig eller fet. Avokado-, solros- och olivolja är de hemliga ingredienserna som lämnar huden mjuk, slät, felfri och med en vacker lyster. Cremen ger en fastare, mer återfuktad och fylligare hud med en jämn hudton, vilket gör att den ser yngre, fräschare och mer hälsosam ut.

Aktiva ingredienser:
- Avokado-, solros- och olivolja: Förbättrar hudens förmåga att bibehålla maximala vätskenivåer i huden.

- Retinyl Palmitate och sheasmör: Förbättrar hudstrukturen och hudens utseende samt återställer hudens naturliga släthet och mjukhet.

- Collagen Support Complex: Ökar hudens elasticitet och spänst samt plumpar och återfuktar torr hud.

Användning: Används varje morgon och kväll efter rengöring och ansiktsvatten. Applicera genom att massera in en liten mängd över ansikte, hals och decolletage med lätta, cirkulerande rörelser. För bästa resultat, applicera rekommenderad Murad-behandling (ex. serum eller specialprodukt) före cremen. Under dagen bör Murads solskydd appliceras efter cremen för att skydda huden mot solens skadliga strålar.