Murad Blemish Control Oil-Control Mattifier SPF 15 PA++ 50 ml

560 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

En dagcreme som mattar ner blank hud och förebygger produktion av överskottstalg upp till 8 timmar tack vare Oil Control Complex, som reglerar talgproduktionen samtidigt som den bevara hudens fukt. Innehåller arganextrakt som är inflammationshämmande och har anti-age-egenskaper.

Innehåller skyddande SPF 15.

För vem? För kombinerad till fet och oren hud.

Egenskaper

Dagcreme för blandad till fet hud som omedelbart mattar ner blank hud och motverkar produktion av överskottstalg. Det är en 3-i-1 produkt med en kliniskt bevisad, icke-komedogen formula som motverkar akneutbrott, minskar uppkomsten av blemmor och orenheter samt ger huden en mjuk, sidenmatt finish. Ingrediensen Oil-Control Complex reglerar oljeproduktionen och bevarar fukten i huden. Pilbarksextrakt verkar rengörande medan arganextrakt mjukar upp och slätar ut huden. Cremen kontrollerar glans i upp till 8 timmar och ger dessutom ett kraftfullt skydd mot UVA/UVB-strålar med hjälp av SPF 15 PA++.

Aktiva ingredienser:
- Oil–Control Complex: Hjälper till att reglera talgproduktionen och bevara hudens fukt. Ger ett långvarigt matt utseende.

- Arganextrakt: En antioxidant som är inflammationshämmande och verkar anti-age. Ger en slätare och mjukare hud.

- Pilbarkextrakt: Har en hög halt salicylsyra som kontrollerar akneutbrott och håller huden ren.

Användning

Används varje morgon efter rengöring och ansiktsvatten. Massera in ett jämnt lager över ansikte, hals och dekolletage. Använd tillsammans med övriga produkter i Blemish Control-serien för bästa resultat.

  • • Volym: 50 ml