I lager.

Murad Environmental Shield Intensive-C Radiance Peel 50 ml

770 kr

En multi effektiv Peeling med C vitamin mask och peeling i ett. Glykolsyran exfolierar milt huden. Hyperpigmenteringar minskar synbart och ger en klarare och friskare hud med ny lyster.


För vem? För mogen och/eller pigmenterad hud.
 
Egenskaper

Intensive-C Radiance Peel är en peelande ansiktsmask som arbetar intensivt anti-age och motverkar hudåldrande som orsakats av miljön och yttre påfrestningar, som exempelvis solen, föroreningar och stress. Med hjälp av aktiva ingredienser såsom glykolsyra och vitamin C ljusar peelmasken upp huden, minskar hyperpigmenteringar, ger en vacker lyster och tar omedelbart fram en klarare och mer ungdomligare hud. Detta lyckas den med genom att exfoliera bort mörka, skadade hudceller samtidigt som den förser huden med skyddande antioxidanter. Den mjukgör och återfuktar huden, ökar elasticiteten och ger en slätare hud som strålar av liv.

Intensive-C Radiance Peel

är en del av Murads Enviromental Shield-linje. Den är framtagen för att hjälpa huden att återhämta sig efter sol och andra miljöskador samt att förnya huden och ge mer lyster och klarhet. Likt alla Murad's produkter har även denna sina rötter i The Science of Cellular Water™, Murad's avancerade system som optimerar återfuktningen i cellerna och ger en bättre hudhälsa.


Aktiva ingredienser:
- Glykolsyra: Exfolierar huden för att ge en ökad cellförnyelse av mörka, förstörda celler samt för att ta bort redan döda hudceller och ge en fin hudstruktur.
- Vitamin C och indiskt fikon: Skyddar mot fria radikaler samtidigt som det ger huden en fin lyster och klarhet.

- Myrtenexktrakt: Stödjer kollagenet för en ökad elasticitet.
 
Användning

Används 1-2 ggr/vecka på rengjord hud. Massera in över ansikte, hals och decolletage (undvik ögonområdet). Man kan uppleva en lätt pirrande känsla i huden. Låt produkten sitta på i 10 minuter. Skölj av med varmt vatten, gärna med hjälp av en tvättlapp. Följ med eventuellt serum/behandlande produkt samt en återfuktande creme från Murad.

  • • Volym: 50 ml