MURAD - GLOW FORWARD LUXURY SET

2 965 kr
995 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Fantastisk presentbox från Murad, som innehåller fyra superpopulära hudvårdsprodukter som ger huden ett vackert sken.

ALLA FULL SIZES:


• Prebiotic 4-in-1 Cleanser 148 ml

En gel-till-olja makeupborttagning/rengöring med prebiotika som tillför hudens mikrobiom balans och ger en sundare hud. Passar alla hudtyper.  
Egenskaper: Antibakteriella rengöringar är bra på att ta bort dåliga bakterier, men tyvärr också ta några av de goda bakterierna med sig. När de goda bakterierna tas bort, kan problem uppstå i huden. Prebiotic 3-in-1 Multimist och Prebiotic 4-in-1 Multicleanser närar huden med prebitoka, vilket ökar hudens fuktnivå och ger en sundare hud. Ger balans till hudens mikrobiom, vilket är den samling av bakterier som lever på huden.


• Vita-C Glycolic Brightening Serum 30 ml

Guldstabiliserat C-vitamin( Det Guldstabiliserat C-Vitaminet har ett högt innehåll av Antioxidanter, 55% mer an vänligt C-Vitamin och har därmed alltid samma effekt.) och glykolsyraserum som hjälper till att förbättra utseendet på hyperpigmenteringar och ojämn hudton. För hud med ojämn hudton och/eller pigmenterad hud.
Egenskaper: Föroreningar och UV ljus kan påskynda hudskador genom oxidativ stress (fria radikaler) C Vitamin är en potent antioxidant som stöder friskare hud och kan hjälpa till att förhindra synlig hudskada såsom hyperpigmentering, sorg och ojämn hudton. Glykolsyra tar bort döda, tråkiga ytceller för att avslöja mer
strålande hud och hjälper C-vitamin att penetrera huden mer effektivt.
Förpackningen med dubbelkammare levererar en koncentrerad, färsk dos C-vitamin och glykolsyra för varje användning. formulerade utan doft och konstgjorda färger, idealisk för alla hudfärger, hudtyper och från fet till torr hud.


• Hydro-Dynamic™ Ultimate Moisture 50 ml

En 24h creme som passar både på moron och kväll. Bibehåller fukten i huden i upp till 8 timmar och ger en behaglig känsla till torr och stram hud. Återfuktar utan att göra huden fet. Ökar hudens förmåga att behålla fukten och ger huden fin lyster. Passar alla hudtyper.
Egenskaper: Extra rik och lyxig 24-timmarscreme med en intensivt törstsläckande formula, som ökar vätskenivån i cellerna och tillför viktiga näringsämnen. Det är en allroundcreme som ger både omedelbar och långvarig återfuktning, då den tillför fukt samtidigt som den bevarar optimala fuktnivåer i huden i upp till 8 timmar. Det är den rikaste och mest återfuktande cremen för ansikte och hals som hudexperterna på Murad någonsin erbjudit, så om du letar efter en ansiktscreme som ger intensiv fukt och omedelbar befrielse från uttorkning har du absolut hittat rätt. Den fungerar både dag och natt, och är krämig utan att göra huden det minsta oljig eller fet. Avokado-, solros- och olivolja är de hemliga ingredienserna som lämnar huden mjuk, slät, felfri och med en vacker lyster. Cremen ger en fastare, mer återfuktad och fylligare hud med en jämn hudton, vilket gör att den ser yngre, fräschare och mer hälsosam ut.


• City Skin™ Age Defense SPF 50  50 ml

City Skin® Age Defense Broad Spectrum SPF 50 I PA ++++ tar solskydd ett steg längre. Med den revolutionerande formulan skyddar mot det som åldrar och skadar huden; UVA/UVB-strålar, infraröd strålning, blått ljus från till exempel skärmar och mobiltelefoner samt föroreningar. 100% mineralsolskydd som absorberas snabbt utan att lämna en oönskad oljig hinna. Produkten kan användas ensam eller under makeup. Den har en svagt persikofärgad ton som passar alla hudtoner och som omedelbart färgkorrigerar för en jämnar hudton, samt innehåller C-vitamin som ger lyster till huden.

Användning: Skaka flaskan och applicera en riklig mängd på ansikte, hals och dekolletage ovanpå din dagcreme.

 

Nu 995 kr

Värde: 2.965 SEK