Murad Redness Therapy Sensitive Skin Soothing Serum 30 ml

1 000 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

"Som 8 glas vatten för huden." Ett serum som binder fukten i huden tack vare hyaluronsyra och glykolipider, som optimerar hudens förmåga att både dra till sig och binda fukt. Innehåller kamomill och arnica som har en lugnande verkan på huden. Ett perfekt serum för känslig och fuktfattig hud.

För vem? För känslig hud.

Egenskaper

Detta lätta, fuktgivande serum släcker törsten hos en uttorkad hud samtidigt som det minskar irritation och rodnad. Serumet bevarar fuktbalansen i huden och hjälper till att återställa hudens smidighet och elasticitet. Hyaluronsyra och glycolipider hjälps åt med att återfukta och lugna irriterad hud och minska känsligheten i huden. Formulan innehåller otroligt återfuktande ämnen som håller upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten. Serumet minskar även irritation orsakad av vaxning, professionella hudvårdsbehandlingar, solbränna och allergener. Lecitin hjälper till att förbättra hudens

skyddsbarriärfunktion, medan kamomillextrakt och arnica lugnar hudens och förbättrar dess smidighet.

Användning

Massera in jämnt över hela ansiktet samt hals och bröst varje dagefter rengöring och eventuell specialbehandling. Används ensam eller med en fuktighetscreme.


  • • Volym: 30 ml