Exuviance - Anti Pollution Protection Essence

499 kr
449 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Denna essens med probiotika-extrakt och PHA förbättrar hudens mikroflora, stärker hudbarriären och återfuktar huden, vilket tillsammans gör den mer motståndskraftig mot yttre påverkan som t ex föroreningar och faktorer som kan ha en irriterande effekt.

För vem?: Passar alla hudtyper även känslig.


Egenskaper: 
När hudens mikroflora och fuktnivå är i obalans minskar motståndskraften. Kombinationen med PHA gör att denna essens ger helt unika fördelar till huden. Essensen underlättar även för efterföljande produkter att verka i huden på ett optimalt sätt. Hjälper till att stärka huden mot bland annat föroreningar och samtidigt upprätthålla en god fuktbalans. Ger en sund hud med naturlig lyster. Den lätta och milda sammansättningen går snabbt in i huden och kladdar inte. Passar alla hudtyper, inklusive känslig hud. Parabenfri. Lätt doft. pH 3.8.

Huvudingredienser:
- 10% Probiotika-extrakt (Lactobacillus Ferment Lysate Filtrate): Optimerar hudens mikro- flora för att skapa en bra motståndskraft. Extraktet framställs genom fermentering av Lactobacillus bakterien (som t ex förekommer naturligt i yoghurt).

- 8% PHA (Glukonolakton): Återfuktar, stärker hudbarriären och har en skyddande anti- oxidant effekt. Har också en god antiaging effekt.

- Hyaluronsyra: Återfuktar överhuden effektivt och ger en behaglig känsla samt underlättar för övriga ingredienser att verka i huden.

Användning: 
Konsistensen på en essens ligger mellan toner och serum, och det är också precis så den ska appliceras – dvs efter toner och innan serum. Häll upp några droppar i händerna och klappa in essensen i ansiktet morgon och kväll. Produkten kan om så önskas appliceras med bomullspads, men allra bäst är att klappa in produkten i ansiktet så att ingredienserna helt upptas av huden och inte absorberas av bomullen. Avsluta med till hudtypen anpassat serum, ögonkräm samt ansiktskräm för att ”omsluta” essensen.
 
Storlek: 100 ml