I lager.

Sisley Phyto-Blanc Brightening Daily Defense Fluid SPF50 - 50 ml

2 930 kr

Huden blir dagligen utsatt för ett flertal miljömässiga stressfaktorer som kan störa produktionsprocessen av melanin och markera huden med pigmentfläckar.

För att ge en lösning som samtidigt är både skyddande och korrigerande, har Sisley skapat hudvårdsprodukten Phyto-Blanc Brightening Daily Defense Fluid, som lyfter fram lystern i huden och skyddar skönheten med hjälp av en kombination av en kraftfull verkan mot fläckar och ett multiskydd för stadsmiljö mot UV-strålning (SPF 50 - PA ++++), föroreningar och fria radikaler. Denna innoverande formel består av mycket effektiva aktiva ämnen, såsom:


Den patenterade sammansättningen Phyto-Blanc, en kombination av 3 effektiva aktiva ämnen (stabiliserat C-vitamin, hexylresorcinol, extrakt av modifierad rabarber) för en klargörande verkan mot fläckar som är mycket effektiv.

[Skin Defense System], tredubbelt skydd i stadsmiljö:

UV-strålning: ett 100%-igt mineralfilter av hög tolerans (titandioxid av senaste generationen) för ett optimalt UV-skydd SPF 50 - PA ++++, anpassat för alla hudtyper

Föroreningar: extrakt av bovete, en ingrediens som motverkar föroreningar och skyddar hudens skyddsbarriär mot yttre angrepp som luftföroreningar*,

Fria radikaler: askorbinsyra-2-glukosid, med sina kraftfulla egenskaper som skyddar mot fria radikaler, och stärker hudens egen skyddsförmåga.

Kombinationen av provitamin B5 och phytoskvalan med sina fuktgivande och lindrande egenskaper.


Idealiskt skyddad hela dagen mot yttre angrepp, kan huden avslöja sin lyster. Fläckarna har synbart minskats i antal, storlek och intensitet.

Den här hudvårdsprodukten hjälper på så vis till att skydda huden mot ett för tidigt åldrande och att bekämpa uppkomsten av nya fläckar. Huden är mer enhetlig och har mer lyster.

Alla hudtyper inklusive känsliga. Motstår svettning och fukt, ej pormaskframkallande.


Användning

Applicera på morgonen på ansikte och hals, som sista etapp i hudvårdsrutinen, och före makeup för ett skydd i stadsmiljö hela dagen.


* test utanför kroppen ** provrörstest på produkten